Kosovo, Business Partner

Business Environment in Kosovo

Business Environment in Kosovo

Kosova Fact Sheet

Geography - Location: Southeast Europe, between Serbia and ...

  • Training
  • Projects
  • Publications
  • Analyzes
  • Studies

Local News

Services

Trajnimeve Profesionale për M …

Prishtinë,15.05.2014 ORGANIZON   Trajnime Profesionale m...

"Menaxhimi i projektit – …

Te nderuar ndermarres,   Me perkrahje te Organizates Gjerm...

Trajnimi për Sanitari dhe Ngro…

Sanitari dhe NgrohjeData: 24.02.2014 - 28.02.2014Trajner: Lo...

International News

KCC Activity

Mbledhja e Kuvendit të Shoqat…

SHOQATA E NDËRMARRJEVE NDËRTIMORE DHE PRODHUESE TË MATERIALE...

Mbledhja e tretë e Shoqatës s…

DEPARTAMENTI PËR SHOQATA DHE SHËRBIME TË PËRGJITHSHME Nr:1...

The International General Fair…

ANNOUNCEMENT   The International General Fair “PRI...