Aktivitetet e fundit

Video

  • Panairi i Përgjithshëm PRISHTINA 2018

  • Panairi i produkteve bujqësore dhe...

  • Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar Prishtina...

  • Oda Ekonomike e Kosoves / Kosovo Chamber of...

  • Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar...

Bëhu anëtarë

Anëtarësimet e OEK

Anëtarët e nivelit të lartë dhe Patron