Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Raporti i Auditimit 2023

Raporti i Auditimit 2023 Raporti Independent Auditors’ Report and Financial Statements for the year ended December 31, 2023 Raporti i Auditorit të Pavarur dhe Pasqyrat Financiare për vitin që ka përfunduar më 31 Dhjetor 2023 ME SHUME Publikimet Raporti i Auditimit 2023 Aktivitete Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin […]

Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.

May 10, 2024 Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë. Gjithashtu jemi shumë mirënjohës që kompania Besimi Commerce mbështetë OEK-un në shumë projekte për të përmirësuar dhe avancuar sa më shumë me shërbimet tona ndaj komunitetit të biznesit.Ju […]

Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group

April 23, 2024 Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group Sot, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka realizuar një vizitë zyrtare në kompaninë Fluidi Group në Gjilan, ku është mirëpritur nga z. Mustafa si pronar i kompanisë.Gjatë vizitës, Kryetari Rafuna dhe z. Mustafa diskutuan për sfidat në sektorin e industrisë së […]

Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon

April 23, 2024 Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës dhe Forumit Investim të Odave të Ballkanit perëndimor CIF WB6 z. Lulzim Rafuna, mirëpriti delegacionin e nderuar të udhëhequr nga znj. Hille Henebry nga Banka Gjermane për Zhvillim KFW. Ky takim i rëndësishëm u […]

Prishtinë, 22 prill – Oda Ekonomike e Kosovës shpreh shqetësimin për sulmet që po ju bëhen kompanive vendore që merren me abalazhimin dhe shitjen e ujit dhe kërkon që situata të sqarohet nga organet kompetente dhe të mos dëmtohen bizneset me pretendimin se këto kanë bërë shkelje ligjore dhe nuk kanë paguar taksat gjejëse.

April 22, 2024 Prishtinë, 22 prill – Oda Ekonomike e Kosovës shpreh shqetësimin për sulmet që po ju bëhen kompanive vendore që merren me abalazhimin dhe shitjen e ujit dhe kërkon që situata të sqarohet nga organet kompetente dhe të mos dëmtohen bizneset me pretendimin se këto kanë bërë shkelje ligjore dhe nuk kanë paguar […]

Fjalimi i kryetari Rafuna në Gjenevë në forumin Shqiptar- Zvicërran

April 18, 2024 Fjalimi i kryetari Rafuna në Gjenevë në forumin Shqiptar- Zvicërran ‘Të nderuar zotërinj dhe zonja, I nderuar… i nderuar …Është nder për mua të jem këtu sot në Forumin Shqiptaro-Zviceran në Gjenevë. Si Kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës, jam i lumtur të përfaqësoj Republikën e Kosovës dhe të theksoj mundësitë e […]

Sot me datë 18.04.2024, Shoqata e Grave Ndërmarrëse të Kosovës- Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Programin e USAID-it Drejtësia Komerciale, kanë organizuar një tryezë të rrumbullakët diskutimi me bizneset e grave, me temë: “Gjykata Komerciale dhe Rëndësia e Drejtësisë Komerciale”

April 18, 2024 Sot me datë 18.04.2024, Shoqata e Grave Ndërmarrëse të Kosovës- Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Programin e USAID-it Drejtësia Komerciale, kanë organizuar një tryezë të rrumbullakët diskutimi me bizneset e grave, me temë: “Gjykata Komerciale dhe Rëndësia e Drejtësisë Komerciale” Ky diskutim ka për qëllim të informojë bizneset mbi rëndësinë […]

OEK e dënon ndalimin qytetarëve, kërkon respektim të lirisë së lëvizjes për të gjithë Prishtinë, 17 prill – Ndalimi i qytetarëve nga Kosova në kufirin mes Serbisë e Kroacisë

April 18, 2024 OEK e dënon ndalimin qytetarëve, kërkon respektim të lirisë së lëvizjes për të gjithë Prishtinë, 17 prill – Ndalimi i qytetarëve nga Kosova në kufirin mes Serbisë e Kroacisë OEK e dënon ndalimin qytetarëve, kërkon respektim të lirisë së lëvizjes për të gjithë. Prishtinë, 17 prill – Ndalimi i qytetarëve nga Kosova […]

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, z. Rafuna, ka pritur me kënaqësi të madhe Ambasadoren e Greqisë në Kosovë, znj. Heleni Vakali

April 17, 2024 Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, z. Rafuna, ka pritur me kënaqësi të madhe Ambasadoren e Greqisë në Kosovë, znj. Heleni Vakali Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, z. Rafuna, ka pritur me kënaqësi të madhe Ambasadoren e Greqisë në Kosovë, znj. Heleni Vakali.Gjatë këtij takimi u diskutuan disa çështje të rëndësishme […]