Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë

Oct 5, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë

Oct 6, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë – Copy

Oct 5, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë

Oct 6, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë

Oct 6, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]

Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë

Oct 5, 2023 Kryetari Rafuna priti në takim Ambasadoren e Maltës për Kosovë Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim ambasadoren e Maltës për Kosovën, Juliana Scerri Ferrante, me të cilën diskutoi për bashkëpunimin në mes bizneseve të dy vendeve dhe për mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të këtij […]