Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sherbimet dhe produktet

Sherbimet dhe produktet OEK ka disa nivele të anëtarësimit në OEK si niveli bazë, niveli i mesëm, niveli i lartë dhe PATRON. Pas anëtarësimit, OEK luan rolin si përfaqësuese, lobuese, mbrojtëse e interesave të komunitetit të biznesit dhe ofruese e shërbimeve publike e profesionale.   Të gjitha ndërmarrjet e Kosovës, të anëtarësuara në Odën Ekonomike […]

Lulzim Rafuna

Lulzim Rafuna PËRVOJA E PUNËS Prill 2020- deri më tani Pozita: Këshilltar i Drejtorit të Doganës së Kosovës Janar – Mars 2020 Pozita: Ministër i Financave Shtator 2017 – Dhjetor 2019  Pozita: Këshilltar i Ministrit të Financave Shkurt 2017 – Mars 2020 Pozita: Këshilltar i Kryeministrit të Shqipërisë për Dogana dhe Tatime 2013 – 2016 […]