Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 1, 2024

Drejtori Murtezaj priti në takim kryetarin Rafuna

Në një takim të përbashkët Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, ka pritur në takim Kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Lulzim Rafuna, me të cilin diskutuan për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet tyre.
Tema kryesore e takimit ishin ndryshimet në Ligjin për Administrimin e Procedurave Tatimore dhe impakti i tij te bizneset. Drejtori Murtezaj njoftoj kryetarin e Odës Ekonomike për ndryshimet e bëra në këtë ligj, Murtezaj tha se do t’i vëmë theks të veçantë transparencës dhe informimit të bizneseve në kohë reale.
Në kuadër të bashkëpunimit, u vlerësua rëndësia e komunikimit efektiv dhe të përbashkët me komunitetin biznesor. Administrata Tatimore dhe Oda Ekonomike kanë një synim të përbashkët për të siguruar se bizneset do të informohen në mënyrë të saktë dhe në kohë për çdo ndryshim në ligjin tatimor.
Ky takim shënon një hap tjetër pozitiv drejt thellimit të dialogut dhe bashkëpunimit mes institucioneve shtetërore dhe biznesit në Kosovë.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024