Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

March 29, 2024

Dumnica Group anëtar PATRON në OEK

Dumnica Group operon në sektorin e ndërtimit prej 35 vitesh dhe i ofron tregut kosovar një koncept të ri dhe bashkëkohor duke realizuar rezidenca banimi, qendra biznesi dhe objekte industriale. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen.
Fillimet e Dumnica Group datojnë në vitin 1989 me historik dhe eksperiencë shumëvjeçare në fushën e ndërtimit.
Sot, pas 35 vitesh eksperiencë, Dumnica Group njihet në treg si lider në cilësinë e ndërtimit dhe arkitekturë bashkohore, prova më e mirë për të konfirmuar këtë, janë të projektet tona në proces dhe ato të përfunduara.
Vizioni ynë është ai i një kompanie të suksesshme, që operon me dinjitet dhe ndershmëri për realizimin e veprave të reja madhore në panoramën urbanistike kosovare, ku përmes cilësisë dhe seriozitetit kompania sjell në treg produkte unike në sektorin e ndërtimit.

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.