Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
oda

Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”

by oda
591 591 people viewed this event.

Oda Ekonomike e Kosovës organizon Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”, i cili do të mbahet në muajin Maj.

Përveç prezantimit të kompanive vendore, do të zhvillohen edhe takime B2B për fuqizimin e bashkëpunimeve ndërkombëtare.

Në Panairin “Prishtina 2024” do të jenë të pranishëm përfaqësues nga delegacione të huaja, duke përfshirë kompani nga regjioni, Evropa dhe më gjerë, për të krijuar një hapësirë të shkëlqyeshme për njohjen e mundësive tregtare në Kosovë.

Ju ftojmë të na ndiqni për më shumë informata rreth këtij panairi!

Kontakt: ylli.dallku@oek-kcc.org

To register for this event email your details to ylli.dallku@oek-kcc.org

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-05-29 @ 10:00 AM
 

Location

Share With Friends