Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nov 21, 2023

KONFERENCË - B2B EVENT - 4 dhjetor - Klan Arena ora: 10:00

Oda Ekonomike e Kosovës & BASAM

Me kënaqësi ju ftojmë të merrni pjesë në forumin më të madh të biznesit me pjesëmarrje prej rreth 100 bizneseve nga Turqia dhe institucionet më të rëndësishme shtetërore nga Turqia dhe Kosova, organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me BASAM ( Qendra Ballkanike për Hulumtime Strategjike).

Forumi mbahet me datë 04 Dhjetor 10:00 në Klan Arena, Prishtinë.

Forumi ka për qëllim promovimin e investimeve në Republikën e Kosovës përmes prezantimeve të kompanive kosovare dhe institucioneve vendore.

Forumi përfshinë edhe takime B2B ndërmjet kompanive turke dhe atyre kosovare.

Sektorët që do të marrin pjesë janë:

1. Ndërtimtari;

2. Tekstil;

3. Përpunim i ushqimit;

4. IT;

5. Metal-përpunues;

6. Automotive;

7. Elektronikë;

8. Industria e Mbrojtjes;

9. Paisje Mjekësore;

10. Ambalazhim/paketim;

11. Energjia e Ripërtëritshme;

12. Marketing;

13. Transport-Logjistikë, ETJ.

Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të vendosur bashkëpunim me kompani të mëdha nga Turqia dhe për të promovuar investimet në shtetin tonë.

Ju lutemi të konfirmoni sa më parë pjesëmarrjen tuaj në e-mailin : ylli.dallku@oek-kcc.org, në mënyrë që të jemi në kohë me rezervime.

Nxitoni të aplikoni tek linku :

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024