Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

April 13, 2024

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka zhvilluar një vizitë zyrtare në kompaninë Archtime, një anëtare e rëndësishme e Odës Ekonomike të Kosovës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka zhvilluar një vizitë zyrtare në kompaninë Archtime, një anëtare e rëndësishme e Odës Ekonomike të Kosovës e cila vazhdimisht kontribuon për të mirën e metalopërpunuesve në Kosovë, njëkohësisht duke udhëhequr edhe Shoqatën e Metalopërpunuesve në kuadër të OEK.
Archtime si një kompani e njohur në sektorin e perpunimit te metalit ofron zgjidhje inovative dhe cilësore për projekte të ndryshme, duke përfshirë ndërtime rezidenciale, ambiente komerciale, objekte industriale dhe institucione publike.
Vizita e Kryetarit Rafuna dëshmon angazhimin e Odës Ekonomike të Kosovës për të vlerësuar dhe përforcuar kontributin e anëtarëve të saj duke qenë çdo herë e gatshme të ofroj asistencë dhe bashkëpunim të ngushtë në zhvillimin e sektorëve ekonomik të Kosovës.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon