Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dec 7, 2023

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloj një takim mjaft të rëndësishëm me përfaqësues nga UNDP ICPSD (Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim)

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloj një takim mjaft të rëndësishëm me përfaqësues nga UNDP ICPSD (Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim).

Z. Rafuna, në këtë takim priti zëvendës drejtoreshën Gülçin Salıngan, Specialisten për Menaxhimin e Programit Funda Süzer, si dhe stafin më të gjerë të sajë nga radhët e UNDP, për të diskutuar çështje të lidhura me zhvillimin ekonomik dhe fushën e inovacionit në sektorin privat në Kosovë.

Gjatë takimit, u diskutua për themelimin e një qendre trajnuese në OEK, për të asistuar kompanitë që të kalojnë sa më lehtë fazën e tranzitit në ekonomi të gjelbër, si dhe për t’i ofruar ndihmë sektorit të bujqësisë lidhur me pjesën e bujqësisë së mençur në vend.

Kryetari Rafuna shprehu vlerësimin e tij për rolin që ofron UNDP në Kosovë, për të arritur qëllimet e zhvillimit ekonomik dhe rritjen e qëndrueshmërisë së sektorit privat në tërësi.

Kryetari Rafuna dhe përfaqësuesit e UNDP konfirmuan vullnetin e tyre për të rritur bashkëpunimin në të ardhmen, duke identifikuar fusha të reja të ndërveprimit që do të sjellin avantazh afatgjatë për ekonominë dhe komunitetin kosovar.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024