Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nov 21, 2023

Lansimi i Fushatës të Arsimit dhe aftësimit Profesional (Mësimi Dual)

Z. Besim Mustafa – Drejtor i Arsimit Profesional brenda Odës Ekonomike të Kosovës si pjesë e panelit të diskutimit dhe si përfaqësues i OEK që përbëhet prej rreth 16.000 bizneseve anëtare, do të diskutojë rreth sfidave kryesore të zbatimit të mesimit dual brenda bizneseve dhe bashkëpunimit të deritanishëm me institucionet e nivelit qëndror dhe shkollat profesionale.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024