Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jan 29, 2024

Me ftesën e Kryetarit të Odës Ekonomike të Kosovës z. Lulzim Rafuna dhe zyren e OEK në Emirate të Bashkuara Arabe e cila përfaqësohet nga z. Fitim Pajaziti, pritën në takim z. Thomas Pramotedham dhe ekipin e tij nga Presight.AI - G42

Presight.AI – G42 është njëra ndër kompanitë më të mëdha në Emiratet e Bashkuara Arabe në Intelegjencën Artificiale “Smart City”, po ashtu edhe në sigurinë kibernetike me vlerë të tregut 50B USD, pronari i të cilës është Sheikh Tahnoun bin Zayed Al Nahyan.
Gjatë takimit dhe bisedës me kryetarin Rafuna, CEO i Presight.AI shprehi interesin që të hapë një zyre përfaqësuese në Kosovë e cila do ta mbulojë të gjithë territorin e Ballkanit, po ashtu u shpalosën edhe shumë projekte të cilat do të jenë investim i drejtpërdrejtë nga Presight.AI – G42.
Kryetari Rafuna u shpreh i kënaqur me vizitën nga Presight.AI, po ashtu theksoj që Kosova ka nevojë për kompani të këtij niveli siç është Presight.AI, pasi që kjo është edhe kompania e parë nga Emiratet e Bashkuara Arabe e cila do të jetë në Kosovë me investim të drejtpërdrejtë.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024