Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

April 15, 2024

Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Odës Ekonomike të Kosovës dhe Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Ky Memorandum u nënshkrua nga Lulzim Rafuna, Kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës, dhe Prof. Dr. Agron Bajraktari, Rektor i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj. Partneriteti do të fokusohet në zhvillimin e sektorëve të:
a) Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit,
b) Turizmit dhe Ambientit, dhe
c) Menaxhimit, Inxhinierisë dhe Informatikës.
Kryetari Rafuna tha: “Është mahnitëse çfarë pashë këtu dhe është detyra jonë që të bashkojmë forcat dhe të përkrahim bizneset tona duke trajnuar dhe certifikuar fuqinë punëtore“.
Ne do të punojmë së bashku në projekte kombëtare dhe ndërkombëtare, duke ofruar trajnime dhe certifikime që do të avancojnë ndërlidhjen akademike dhe profesionale. Ky bashkëpunim synon të mbështesë zhvillimin ekonomik dhe të hapë më shumë mundësi për komunitetin tonë.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon