Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 13, 2024

Oda Ekonomike e Kosovës ju fton të merrni pjesë në trajnimet online, me temë: Marketingu digjital, Paketa e Microsoft Office

Të nderuar,
Oda Ekonomike e Kosovës ju fton të merrni pjesë në trajnimet online, me temë:
1. Marketingu digjital
2. Paketa e Microsoft Office
Trajnimet organizohen nga Cacttus Education në kuadër të projektit Skill Factory, të implementuar në bashkëpunim me GIZ dhe financuar nga zyrja e Bashkimi Evropian në Kosovë.
Trajnimet mbahen online dhe janë falas për të gjithë pjesëmarrësit që vijn nga kompanitë anëtare të OEK (nga kompania mund të marrin pjesë 2 persona).
Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni më shumë infomata dhe tëaplikoni për pjesëmarrje në trajnime.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024