Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nov 18, 2023

Oda Zejtare e Stuttgart dhe Oda Ekonomike e Kosoves partnerë në zbatimin e Mësimit Dual në Kosovë

“Resurset njerëzore janë kapitali më i rëndishëm i një shoqërie, aq më shumë kur është e kualifikuar dhe e përgaditur për tregun e punës. Kosova tanimë ka filluar me mësimin dual dhe për zbatim të mirëfilltë, sistemi arsimor ka nevojë për perkrahje” tha z. Lulzim Rafuna Kryetari i Odes Ekonomike e Kosoves

Andaj, në zyrat e Odes Zejtare të Stuttgartit është nënshkruar Marrëveshje e bashkëpunimit në mes Odës Zejtare e Stuttgart dhe Odës Ekonomike të Kosovës.
Për të parë mundesitë e bashkëpunimit partnerët organizuan takimin në mes të bizneseve gjermane dhe atyre kosovare.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024