Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

April 16, 2024

Odën Ekonomike të Kosovës viziton i dërguar nga Ambasada e Bangladeshit në Berlin, z. Saiful Islam.

Odën Ekonomike të Kosovës viziton i dërguar nga Ambasada e Bangladeshit në Berlin, z. Saiful Islam.
Palët diskutuan për mundësinë e shkëmbimit të njohurive dhe praktikave në fusha të ndryshme biznesore.
Gjithashtu, delegacioni u njoftua me mundësitë e investimeve dhe sektorëve me interes për bashkëpunim në fushën e biznesit.
Ky takim do të përcillet me MoU ndërmjet institucioneve për realizimin e aktiviteteve të përbashkëta profesionale dhe biznesore.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon