Oda Ekonomike e Kosovës mbështetë studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë për punën praktike

Prorektori Morina dhe kryetari Gërxhaliu (5)

“Ne jemi të gatshëm që të mbështesim studentët e këtij universiteti në mënyrë që ata të bëhen pjesë e botës së zhvilluar”, theksoi Gërxhaliu.

 

Pas takimit në rektorat, kryetari Gërxhaliu ka mbajtur edhe një ligjëratë para studentëve, ku ka folur për aspektet ekonomike në Kosovë.