Titulli i Kursit: Tenderimi përmes platformës ekonomike

Të nderuar,

 

Ju njoftojme se me datë 27 dhe 28 Mars 2017,  Oda Ekonomike e Kosovës organizon trajnimin e radhës “Tenderimi përmes platformës elektronike”.

Objektivi i këtij trajnimi është që të fitohet një pasqyrë e përgjithshme dhe e qartë e Ligjit të Prokurimit Publik në nivele të ndryshme. Gjatë këtyre dy ditëve do të punohet në aspektet më të rëndësishme të menaxhimit të procedurave të prokurimit elektronik në Kosovë.

Për kushte të pjesëmarrjes dhe informata të tjera më të hollësishme mund të konktaktoni në nr. 045 639 444 dhe e-mail edlira.hetemaj@oek-kcc.org   “

Informatoi_trajnimit

Aplikacioni i Tenderimi përmes platformës elektronike