Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dec 7, 2023

Takim mes kryetares së Odës Ekonomike të Malit të Zi znj. Nina Drakič dhe Lulzim Rafunes

Ishte kënaqësi të takoja në Podgoricë miken time e cila është kryetare e Odës Ekonomike të Malit të Zi znj. Nina Drakič, për të diskutuar në lidhje me planin për të ardhmen e CIF – Forumit Investiv të Odave të Ballkanit Perëndimor.

Faleminderit Nina për bashkëpunimin dhe Miqësinë.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon