Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trajnim dhe Certifikim për Menaxher nga WIFI Austria dhe Takime B2B në Austri

Të nderuar ndërmarrës,

Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me partnerin e vet Austriak WIFI International Know How Transfer (IKT) organizon Trajnime Profesionale, me ekspertë ndërkombëtar dhe takime afariste (B2B) me kompani Austriake në Vienë

  • MODULET:

FIT4 Austria, standardet, analiza e tregut dhe profilet e pjesëmarrësve bazuar në Austri. Dallimet ndërkulturore. (PREZENCË FIZIKE) 10 – 12 Maj 2023

Shitje & investime, komunikim dhe bashkëpunim me vendndodhje në Austri (ONLINE) 17 – 19 Maj 2023

Provimi nga modulet e lartëpërmendura: 19 Maj 2023

  • Certifkimi dhe vizitat në kompanitë Austriake në Vienë/Austri: 25 – 28 Shtator 2023
  • ORARI I TRAJNIMEVE:

Trajnimet janë intensive.

  • SI TË APLIKONI?

Aplikimin mund ta bëni online përmes:

https://bit.ly/413vwAz

Afati i fundit për aplikim është 08 Maj 2023

Vendet janë të limituara.

Për më shumë informata klikoni në linkun:

https://bit.ly/413vwAz

Për pyetje shtesë, ju lutem na kontaktoni në numrin ose emailin:

045 836 549

arta.haziri@oek-kcc.org

#KnowHowTransfer #Training #businessdevelopment #certification #manager #b2b