Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).

Feb 22, 2024 Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI). Sot, me datë 20 shkurt […]

Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.

Feb 15, 2024 Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve. Të nderuar anëtarë të OEK,Me kënaqësi ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin […]

Kryetari Rafuna me ftesë të Ambasadorit të Çekisë në Kosovë viziton ambasadën e Çekisë për të diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit në mes të dy vendeve në fushën e ekonomisë.

Feb 13, 2024 Kryetari Rafuna me ftesë të Ambasadorit të Çekisë në Kosovë viziton ambasadën e Çekisë për të diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit në mes të dy vendeve në fushën e ekonomisë. ME SHUME Aktivitete Kryetari Rafuna me ftesë të Ambasadorit të Çekisë në Kosovë viziton ambasadën e Çekisë për të diskutuar rreth mundësive […]

OEK falenderon Ambasadorin e Japonisë z. Mizuuchi Ryuta për ftesën dhe respektin që tregoi për kryetarin Rafuna me ftesën në darkë me top bizneset e Japonisë.

Feb 13, 2024 OEK falenderon Ambasadorin e Japonisë z. Mizuuchi Ryuta për ftesën dhe respektin që tregoi për kryetarin Rafuna me ftesën në darkë me top bizneset e Japonisë. ME SHUME Aktivitete OEK falenderon Ambasadorin e Japonisë z. Mizuuchi Ryuta për ftesën dhe respektin që tregoi për kryetarin Rafuna me ftesën në darkë me top […]

Seminar i organizuar nga OEK dhe ATK për anëtarët e OEK për sqarimin e ndryshimeve lidhur me Ligjin nr. 08/L-257 për administrimin e procedurave tatimore

Feb 13, 2024 Seminar i organizuar nga OEK dhe ATK për anëtarët e OEK për sqarimin e ndryshimeve lidhur me Ligjin nr. 08/L-257 për administrimin e procedurave tatimore Seminar i organizuar nga OEK dhe ATK për anëtarët e OEK për sqarimin e ndryshimeve lidhur me Ligjin nr. 08/L-257 për administrimin e procedurave tatimore.Kryetari Rafuna uroi […]

Oda Ekonomike e Kosovës ju fton të merrni pjesë në trajnimet online, me temë: Marketingu digjital, Paketa e Microsoft Office

Feb 13, 2024 Oda Ekonomike e Kosovës ju fton të merrni pjesë në trajnimet online, me temë: Marketingu digjital, Paketa e Microsoft Office Të nderuar,Oda Ekonomike e Kosovës ju fton të merrni pjesë në trajnimet online, me temë:1. Marketingu digjital2. Paketa e Microsoft OfficeTrajnimet organizohen nga Cacttus Education në kuadër të projektit Skill Factory, të […]

Odën Ekonomike të Kosovës e viziton Zv. Ministri për Evropë dhe Punëve të Jashtme të Shqipërisë z. Besart KADIA, së bashku me Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë z. Petrit Malaj dhe zv. Ministren e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës znj. Liza Gashi dhe bizneset anëtare të OEK

Feb 12, 2024 Odën Ekonomike të Kosovës e viziton Zv. Ministri për Evropë dhe Punëve të Jashtme të Shqipërisë z. Besart KADIA, së bashku me Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë z. Petrit Malaj dhe zv. Ministren e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës znj. Liza Gashi dhe bizneset anëtare të OEK, për të diskutuar […]