Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Raporti i Auditimit 2023

Raporti i Auditimit 2023 Raporti Independent Auditors’ Report and Financial Statements for the year ended December 31, 2023 Raporti i Auditorit të Pavarur dhe Pasqyrat Financiare për vitin që ka përfunduar më 31 Dhjetor 2023 ME SHUME Publikimet Raporti i Auditimit 2023 Aktivitete Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin […]

Konkurset

Konkurset e OEK-ut Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet 26/12/2023 – Konkurs për Pozitën e Kontabilistit 22/2/2024 – Konkurs për byfe 5/3/2024 – Konkurs për Praktikant 5/3/2024 – Konkurs për Drejtor për Njësi Rajonale – Gjilan ME SHUME Aktivitete Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, […]

Publikimet e OEK-ut 2023-2024

Publikimet e OEK-ut 2023-2024 Ftesë Publike Për Ofertimin e Ndërtimit të Shtandeve ME SHUME Aktivitete Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, ka pritur në takim Kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Lulzim Rafuna Aktivitete Me ftesën e Kryetarit të Odës Ekonomike të Kosovës z. Lulzim Rafuna dhe zyren e OEK në […]

Rregulloret

Rregulloret Për të gjitha vitet Rregulloret Rregullore për përgjegjësinë  disiplinore dhe materiale të punëtorëve të Odës Ekonomike të Kosovës Rregullore për vlerësimin e punëtorëve në Odën Ekonomike të Kosovës Rregullore për procedurat e prokurimit ME SHUME Publikimet Konkurset Publikimet Rregulloret Publikimet Tenderët e hapur- për të gjitha vitet Aktivitete Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, […]

Tenderët e hapur- për të gjitha vitet

Tenderët e hapur Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet Tenderët e hapur  Tenderët e hapura deri me datën, 18.12.2023 ME SHUME Publikimet Tenderët e hapur- për të gjitha vitet Aktivitete Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka pritur sot në takim Ambasadoren e Maqedonisë në Kosovë, znj. Shpresa Jusufi Aktivitete Panairi […]

Dokumente të dobishme

Dokumente të dobishme Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet Dokumente të dobishme Pako e Shërbimeve – 2023 Aplikacioni për Anëtarësim ME SHUME Publikimet Dokumente të dobishme Publikimet Trajnimet Publikimet Hulumtimet – për të gjitha vitet Publikimet IFO Indikatorët – për të gjitha vitet No posts found

Trajnimet

Trajnimet Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet Trajnimet Trajnimet e OEK – 2024 ME SHUME Publikimet Trajnimet Publikimet Hulumtimet – për të gjitha vitet Publikimet IFO Indikatorët – për të gjitha vitet Publikimet Buletinet mujor – për të gjitha vitet No posts found

Hulumtimet – për të gjitha vitet

Hulumtimet Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet Hulumtimet Hulumtim rreth zbatimit të ligjit të punës tek sektori privat – 2017 Siguria dhe shëndeti në punë në sektorin privat të Kosovës – 2021 ME SHUME Aktivitete Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, ka pritur në takim Kryetarin e Odës Ekonomike […]

IFO Indikatorët – për të gjitha vitet

IFO Indikatorët Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet IFO Indikatorët 2022 Klima e Biznesit në Kosovë – TM4 – 2022 2023 Klima e Biznesit në Kosovë – TM1 – 2023 Klima e Biznesit në Kosovë – TM3 – 2023 Business Climate in Kosovo – Q3 -2023 ME SHUME Trajnime Trajnimet aktuale Oda Ekonomike […]

Buletinet mujor – për të gjitha vitet

Buletinet Mujor Për të gjitha vitet Për të gjitha vitet Buletinet Mujor Buletini Mujor – Shtator 2022 Buletini Mujor – Dhjetor 2022 Buletini Mujor – Shkurt 2023 Buletini Mujor – Maj 2023 ME SHUME Publikimet Buletinet Mujor 2023 Publikimet Studimet & Analizat 2023 Departamentet Departamenti për Njësi Rajonale dhe Panaire Departamentet Departamenti për Projekte, Export, […]