Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
oda

Trajnim dhe Certifikim për Menaxher nga WIFI Austria dhe Takime B2B në Austri – Copy

by oda
178 178 people viewed this event.

Ju njoftojmë se ODA EKONOMIKE E KOSOVËS në bashkëpunim me partnerin e vet Austriak WIFI International Know How Transfer (IKT) organizon Trajnime Profesionale me ekspertë ndërkombëtar dhe takime afariste (B2B)

Additional Details

Registration email/URL - muhamer.nuridini@gmail.com

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-08-10 @ 01:00 AM to
2023-10-09 @ 01:30 AM
 

Registration End Date

2023-05-27
 

Location

 

Event Types

Share With Friends