Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
oda

Trajnim dhe Certifikim për Menaxher nga WIFI Austria dhe Takime B2B në Austri

by oda
60 60 people viewed this event.

Ju njoftojmë se ODA EKONOMIKE E KOSOVËS në bashkëpunim me partnerin e vet Austriak WIFI International Know How Transfer (IKT) organizon Trajnime Profesionale me ekspertë ndërkombëtar dhe takime afariste (B2B)

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-08-10 @ 01:00 AM to
2023-10-09 @ 01:30 AM
 

Registration End Date

2023-05-27
 

Location

 

Event Types

Share With Friends