Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 15, 2024

Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.

Të nderuar anëtarë të OEK,
Me kënaqësi ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
Forumi Ekonomik do të mbahet në Prishtinë në Klan Arena me datë 29 Shkurt 2024 duke filluar nga ora 09:30.
Pjesë e delegacionit nga Mbretëria e Arabisë Saudite, do të jenë mbi 50 top biznese nga sektor të ndryshëm të cilët do të shikojnë mundësitë e investimit dhe partneriteteve biznesore në vendin tonë.
Sektorët që do të vijnë janë:
1. IT dhe Trajnime;
2. Hotelieri dhe shërbime të turizmit;
3. Patundshmëri;
4. Prodhim dhe përpunim i plastikës;
5. Gastronomi;
6. Shëndetësi;
7. Prodhim dhe përpunim i ushqimit;
8. Logjistikë;
9. Prodhim nafte dhe gazi;
10. Edukim;
11. Automobilistikë;
Të nderuar ndërmarrës, për të marrë pjesë në këtë Forum Ekonomik B2B, luteni të regjistroheni në linkun e mëposhtëm.
 
 

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.