Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mar 14, 2024

Këshilli biznesor Kosovë-Arabi mbajti takimin e parë

Këshilli biznesor Kosovë-Arabi mbajti takimin e parë
Në vazhdim të Forumit Ekonomik Kosovë -Arabi Saudite dhe Memorandumit në mes të Odës Ekonomike të Kosovës dhe Federatës së Odave Ekonomike nga Arabia Saudite, u mbajt takimi parë i Këshillit biznesor Kosovë Arabi Saudite, i përbërë nga ndërmarrje anëtare të Odës Ekonomike të Kosovës.
Oda Ekonomike e Kosovës dhe Këshilli biznesor do të jenë urë lidhëse në bashkëpunimin ekonomik në mes të bizneseve Kosovare dhe atyre nga Arabia Saudite.
Forumi ekonomik ka dëshmuar se bizneset nga Arabia Saudite janë të interesuara për të bashkëpunuar me biznese Kosovare dhe për të investuar në Kosovë.

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.