Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dec 8, 2023

Konferenca vjetore e Asociacionit të Spitaleve Private

Konferenca vjetore e Asociacionit të Spitaleve Private
Kryetari Rafuna me këtë rast ishte pjesë e panelit të diskutimit dhe si rrjedhoje Oda Ekonomike e Kosovës dhe i Spitaleve Private do të nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi.

ME SHUME

448765071_866662195498869_7153508775812724349_n
OEK nënshkruan MoU me Rrjetin Ndërkombëtar të Odave Ekonomike të Portugalisë me odën Ekonomike të MINHO të Portugalisë
442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group