Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 22, 2024

Në vazhdën e takimeve me misionet e huaja në Kosovë, sot u realizua edhe takimi me Ambasadorin e Malajzisë z. Zahid Rastam

Në vazhdën e takimeve me misionet e huaja në Kosovë, sot u realizua edhe takimi me Ambasadorin e Malajzisë z. Zahid Rastam, për t’u njoftuar me punën e OEK-ut, ambientin biznesor në Republikën e Kosovës dhe për të diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit në mes të dy vendeve në fushën e ekonomisë.
Palët diskutuan rreth bashkëpunimit për intensifikimin e aktiviteteve të përbashkëta biznesore me qëllim të promovimit të investimeve në Republikën e Kosovës, përmes forumeve ekonomike, takimeve B2B dhe panaireve.

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.