Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 1, 2024

Oda Ekonomike e Kosovës ju njofton se në datat 29-31 Maj 2024 do të mbahet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “PRISHTINA 2024”

Oda Ekonomike e Kosovës ju njofton se në datat 29-31 Maj 2024 do të mbahet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “PRISHTINA 2024”.
Ky panair do të vijë me një gamë të gjerë ekspozuesish vendor, rajonal dhe ndërkombëtar duke synuar mbështetjen dhe zhvillimin e çdo sektori të ekonomisë.
Panairi “PRISHTINA 2024” është një event tradicional ku ndërmarrjet do të kenë mundësinë të promovojnë produktet dhe shërbimet e tyre, si dhe të njoftohen me mundësitë e zgjerimit, depërtimit dhe rritjes së pjesëmarrjes në tregjet e huaja.
Ftojmë të gjitha ndërmarrjet e interesuara që të marrin pjesë në këtë organizim i cili do të mbahet në “Prishtina Business Center”, në Zonën Industriale në Çagllavicë. Pjesëmarrja juaj do të ju mundësoj të jeni pjesë e manifestimit më të madh ekonomik që organizohet në Kosovë.
Për informata shtesë dhe rezervimin e hapësirës për ekspozim, ju lutem të na kontaktoni përmes e-mail apo numrit kontaktues!
Kontakt: venera.rexha@oek-kcc.org; ylli.dallku@oek-kcc.org;
———
Kosova Chamber of Commerce announce that the International General Fair “Prishtina 2024” will be held on May 29-31, 2024.
This fair will feature a wide range of local, regional, and international exhibitors, aiming to support and develop every sector of the economy.
This Fair is a traditional event that enables local and international businesses to promote their products and services, as well as to learn about opportunities for expansion, penetration, and increased participation in foreign markets.
We invite all interested businesses to participate in this event, which will be held at the “Prishtina Business Center” in the Industrial Zone in Çagllavica. Your participation will enable you to be part of the largest economic event organized in Kosovo.
For additional information and reservation of exhibition space, please contact us via e-mail or contact number!
Contact: venera.rexha@oek-kcc.org; ylli.dallku@oek-kcc.org;

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024