Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mar 12, 2024

Odën Ekonomike të Kosovës viziton delegacioni nga Austria përbërë nga biznese dhe përfaqësues të institucioneve federale të Austrisë.

Odën Ekonomike të Kosovës viziton delegacioni nga Austria përbërë nga biznese dhe përfaqësues të institucioneve federale të Austrisë.
Palët diskutuan për mundësinë e shkëmbimit të njohurive dhe praktikave në fushën e IT dhe turizmit.
Ky takim do të përcillet me MoU ndërmjet institucioneve për realizimin r aktiviteteve të përbashkëta profesionale dhe biznesore.

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.