Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dec 12, 2023

Panairi Ndërkombëtar i Tiranës 2023

Në periudhën nga 6 deri më 9 dhjetor 2023, kompani prodhuese nga Kosova, anëtare në Odën Ekonomike të Kosovës, morën pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës 2023, një ngjarje e cila prezantoi mundësi të shumta tregtare dhe bashkëpunimi në nivel rajonal.
Në këtë organizim të rëndësishëm të biznesit, kompanitë kosovare shkëlqyen në ekspozitën e tyre duke prezantuar një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Pjesëmarrja e tyre e suksesshme dëshmon kapacitetin dhe cilësinë e industrisë së tyre, duke treguar një potencial të lartë për eksport dhe konkurrueshmëri në tregjet ndërkombëtare.
Panairi Ndërkombëtar i Tiranës 2023 ishte një platformë e rëndësishme për prezantimin e inovacioneve dhe produkteve të kompanive kosovare, prandaj me pjesëmarrjen e suksesshme në këtë panair, kompanitë kosovare bëjnë një hap të rëndësishëm në promovimin e produkteve dhe potencialit të sektorit ekonomik të Kosovës.
Oda Ekonomike e Kosovës, duke shprehur një vlerësim të veçantë për rolin dhe kontributin e “Klik Ekspo Group”, organizatorin e Panairit Ndërkombëtar të Tiranës 2023, shprehet e përkushtuar për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë për të fuqizuar sektorin ekonomik dhe për të ndihmuar kompanitë kosovare në prezantimin e tyre në ngjarje të rëndësishme ndërkombëtare.

ME SHUME

428601567_789447796553643_1287931590708944294_n
Sot, me datë 20 shkurt 2024, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ishte pjesë e takimit të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, i organizuar nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Sekretariatin e Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime (KKEI).
428679103_790017269830029_8287483008677018580_n
Raport i ri: "Sfidat dhe mundësitë e qasjes në treg për bizneset në pronësi të grave dhe komuniteteve pakicë në Kosovë"
arabioa-kosovo
Ju njoftojmë se Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) dhe Federata e Odave Ekonomike nga Arabia Saudite organizojnë Forumin ekonomik B2B më të madh në mes të dy vendeve.
LogoCLIMASANSHPK (002)
Biznesi CLIMASAN SH.P.K. i bashkohet Odës Ekonomike të Kosoves si Anëtarë i OEK-ut për vitin 2024