Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Feb 13, 2024

Seminar i organizuar nga OEK dhe ATK për anëtarët e OEK për sqarimin e ndryshimeve lidhur me Ligjin nr. 08/L-257 për administrimin e procedurave tatimore

Seminar i organizuar nga OEK dhe ATK për anëtarët e OEK për sqarimin e ndryshimeve lidhur me Ligjin nr. 08/L-257 për administrimin e procedurave tatimore.
Kryetari Rafuna uroi mirëseardhje për bizneset anëtare dhe menaxhmentin e ATK.
Zv. Drejtori i Përgjithshëm i ATK z. Sami Salihu bëri prezantimin e ndryshimeve në Ligjin për administrimin e procedurave tatimore dhe vazhdojmë me diskutim të hapur.

ME SHUME

434575843_821091133389309_20692300916512426_n
Kryetari Rafuna takoi znj. Niamh Leinwather- sekretare e përgjithshme e - Vienna International Arbitral Centre brenda Austrian Federal Economic Chamber dhe znj. Vjosa Huruglica nga Advantage Austria
437510218_820930593405363_1529935199197068870_n
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, zhvilloi një vizitë zyrtare tek kompania “Geris”, ku u prit me ngrohtësi nga CEO i kompanisë z. Nysret Gashi
436973529_439495668579222_192469030835643492_n
Kryetari Rafuna, njëkohësisht edhe udhëheqës i bordit të WB6, u ftua në takim nga përfaqësuesi special i Qeverisë Federale Gjermane, Manuel Sarrazin, së bashku me kryetarin e Odës së Serbisë Marko Cadez, për të diskutuar për projektet e përbashkëta në të ardhmen.
436343698_819041113594311_3321832945582208056_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë anëtare “APETIT”, me ç’rast pati mundësinë e diskutimit me pronarin e kompanisë për sfidat e fundit që u janë paraqitur.