Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

April 23, 2024

Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group

Sot, Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, ka realizuar një vizitë zyrtare në kompaninë Fluidi Group në Gjilan, ku është mirëpritur nga z. Mustafa si pronar i kompanisë.
Gjatë vizitës, Kryetari Rafuna dhe z. Mustafa diskutuan për sfidat në sektorin e industrisë së perpunimit të vajit si dhe atë të ambalazhimit të ujit në Kosovë, duke shkëmbyer ide dhe mundësitë për adresimin e këtyre sfidave tek institucionet relevante.
Kryetari Rafuna shprehu gatishmërinë e Odës Ekonomike të Kosovës për të ofruar mbështetje dhe ndihmë për kompanitë në këta sektorë, duke synuar përmirësimin e kushteve të biznesit dhe krijimin e mundësive të reja për zhvillim ekonomik.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon
REAGIM
Prishtinë, 22 prill - Oda Ekonomike e Kosovës shpreh shqetësimin për sulmet që po ju bëhen kompanive vendore që merren me abalazhimin dhe shitjen e ujit dhe kërkon që situata të sqarohet nga organet kompetente dhe të mos dëmtohen bizneset me pretendimin se këto kanë bërë shkelje ligjore dhe nuk kanë paguar taksat gjejëse.