Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

April 5, 2024

Vizita e kryetarit Rafuna tek kompania anëtare FRIGO DELUXE

Kompania FRIGO DELUXE me seli në Prishtinë, është lidere në ballkan për paisje të gastronomisë. Vizita kishte qëllim diskutimin e sfidave të biznesit nga ky sektor dhe mundësive të bashkëpunimit në mes të dy palëve.
Kryetari Rafuna u informua nga afër nga pronari z. Burim Kuraja për procesin e punës brenda kompanisë.
OEK falenderon kompaninë Frigo Deluxe për pritjen dhe bashkëpunimin.

ME SHUME

442378168_840381384793617_3181584537755524501_n
Kryetari Rafuna vizitoi kompaninë Besimi Commerce për të parë nga afër procesin e punës në kompani dhe për të diskutuar rreth sfidave të kompanisë.
439503333_829432042555218_4353598586782853572_n
Fondi Rajonal i Sfidave mundësi e jashtëzakonshme për grante - 5 shkolla nga Kosova fitojnë grant afër 2.2 milion Euro
438750603_828664915965264_6117163153665580943_n
Vizita e Kryetarit Rafuna në kompaninë Fluidi Group
437408402_828648092633613_8708799090104923670_n
Vazhdon përkrahja gjermane për Arsimin dhe aftësimin profesional në Kosovë dhe rajon