Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Konsulentëve Digjital në Odën Ekonomike të Kosovës

Shërbimet e pakos së

nivelit bazë të anëtarësisë

Sherbimet dhe produktet

Trajnimi i Konsulentëve do të bëhet nga ekspertë ndërkombëtar nga organizata prestigjioze Austriake WIFI (pjesë e Odës Ekonomike Austriake WKO), nga 13 deri më 17 janar 2020. ertified E-Commerce & Social Media Expert (CESE)

Sherbimet dhe produktet

PANAIRI I PERGJITHSHEM
NDERKOMBETAR
“PRISHTINA 2023”