Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reagim ndaj suspendimit të përmbaruesit nga Ministria e Drejtësisë

Thirrje për aplikim në tenderim – 8 dhjetor 2023 – [Cloned #2625] OEK shpreh shqetësimin e saj në lidhje me vendimin e fundit të Ministrisë së Drejtesisë për të suspenduar një përmbarues privat i cili ishte duke vepruar brenda procedurave ligjore që janë në fuqi në Republikën e Kosovës.Ky veprim në sy të komunitetit të […]

Thirrje për aplikim në tenderim – 8 dhjetor 2023

Thirrje për aplikim në tenderim – 8 dhjetor 2023 THIRRJE PËR APLIKIM NË TENDERIMTë nderuar ndërmarrës,Për pjesëmarrje në këtë thirrje tenderuese, ju lusim të ndjekni hapat si mëposhtë.SUKSESE! TENDER OPPORTUNITIES Are you interested in participating in procurement activities in Western Balkans that align with your business? PREREGISTER FOR OUR TENDER ACTIVITIES https://bit.ly/3R4Izhr. We’re on the […]

Realizimi i investimeve kapitale ne komuna

Realizimi i investimeve kapitale ne komuna Gjatë vitit 2022, shkalla e realizimit të investimeve kapitale nga niveli qendror dhe ai lokal ishte rreth 60%. Burimi i informacionit : Instituti GAP