Oda Ekonomike e Kosoves

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HISTORIKU

Oct 5, 2023 HISTORIKU Me qëllim të koordinimit më të mirë të punëve, si edhe të funksionimit më të lehtë të relacioneve ndërmjet shtetit dhe ekonomisë, në vitin 1961 nxirret ligji për themelimin e Odës Ekonomike , e cila në fakt paraqet vetëm bashkimin e odave që deri atëherë funksiononin si të pavarura. Që nga […]